学校法人上智学院カトリック・イエズス会センター

お知らせ

講演会「Servant of God『神に仕えた人』ペドロ・アルペ神父」開催のお知らせ

2020.11.05

皆さんは「アルペ神父」について知っていますか?
この秋学期にSSICとカトリック・イエズス会センターでは3か月連続で3名の神父様たちによる「アルペ神父」についてのリレー講義を開催します。第1回は広島出身の李神父による講義です。第2回は理工学部名誉教授のディーターズ神父、第3回はバチカンより酒井神父がお送りします。
Do you know about “Fr. Pedro Arrupe”?
This fall semester, SSIC and the Catholic Jesuit Center will hold a relay lecture on “Fr. Arrupe” by three priests for three consecutive months. The first is a lecture by Father Lee. The second session will be sent by Father Robert Deiters, an emeritus professor of the Faculty of Science and Engineering, and the third session will be sent by Father Sakai from the Vatican.

講題
Servant of God 「神に仕えた人」 ペドロ・アルペ神父

Nov.14/11月14日
Sat./土
ミーティングID: 608 175 1470
PW : 963 674

Lecturer/講演者
Sophia School Corporation/上智学院
Catholic Jesuit Center /
カトリック・イエズス会センター長
Sung-il Lee, SJ/李 聖一神父

*当日の参加も可能です。
Same-day reservations are available.
*使用言語:日本語  Conducted in Japanese

• educate magic

The global community of Jesuit and Ignatian Educators